Jeroen Meus herhaalt hoogtepunten van zijn kerstmenu

zaterdag 20 december 2014

Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld, aangevuld met een drietal reportages.


De melkboer is terug van weggeweest. In Amerika is er zelfs sprake van een heuse comeback. Maar ook in Vlaanderen staat de nieuwe generatie klaar, dat bewijst Igor in Geraardsbergen.

In aanloop naar de eindejaarsfeesten, organiseren patissiers Kevin en Pieter nu al een heuse kerstproeverij. Wie benieuwd is naar de meest diverse bereidingen op basis van varkensvlees, moet de voeten onder de tafel schuiven in 't Hof van Commerce in Stavele. Ze serveren alles, van de neus tot aan de krulstaart.

Jeroen geeft witloof een ereplaats in zijn kerstmenu en maakt er een feestelijke soep van. Als hoofdgerecht stelt de chef zijn kerstgehaktbrood voor, op basis van wildgehakt.

'Dagelijkse Kost', zondag 21 december om 18.30 uur op Eén.

dagelijksekost

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers