Woensdag in 'Komen Eten': Nicolas uit Knokke

dinsdag 22 april 2014

De 32-jarige postbeambte Nicolas woont en werkt in Knokke, een van de parels aan onze Vlaamse kust. Hij ontpopte zich eerder deze week tot een culinaire allesweter, en dat schept bepaald hoge verwachtingen nu het zijn beurt is natuurlijk.

Nicolas is heel graag postbode. Hij houdt van het contact met de mensen en hij drinkt met plezier een druppeltje als hij daarvoor uitgenodigd wordt. Nicolas kent zoveel van wijn, dat zijn Komen Eten-gasten een culinaire opleiding of achtergrond vermoeden. Ook Nicolas’ gerechten hebben allemaal ronkende namen die stuk voor stuk indruk moeten maken op zijn bezoek


Openen doet hij vanavond met gebakken ganzenlever, een  gekarameliseerd appeltje en morieljes met een zalfje van butternut. Vervolgens serveert Nicolas gegrilde Canadese kreeft met basmatirijst en een blankebotersaus, om af te sluiten met een mangosoepje, kirschroom, verse munt en nog wat vruchten on top.

'Komen Eten', woensdag 23 april om 20.15 uur op VIER.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers