'Van der Vorst Ziet De Sterren Van 2012' op oudejaarsavond bij RTL 4

zondag 30 december 2012

In het RTL 4-programma 'Van der Vorst Ziet De Sterren Van 2012' ontvangt Peter van der Vorst op oudejaarsavond in het DeLaMar Theater in Amsterdam de sterren die het afgelopen jaar op de een of andere manier succesvol zijn geweest.

Het wordt een uitzending vol spetterende optredens en verrassende interviews. Te gast zijn Ferry, Beau en Louis uit 'GTST'. Zij komen vertellen over het enorme succes van de langlopende soap (op 5 oktober 2,3 miljoen kijkers!) en hun eigen aandeel daarin.

Ook Jan Smit komt langs. Hij zat dit jaar 15 jaar in het vak en scoorde drie nummer 1-hits. Ook z’n biografie vloog de winkel uit. Een andere gast is Gerard Joling. Hij scoorde een nummer 1-hit samen met Jan Smit ('Echte Vrienden') en beleefde een succesvolle comeback op tv met 'Sterren Springen'. Daarbij komt Patty Brard praten over een van de meest besproken tv-fragmenten van 2012, toen zij een voorwaartse salto van de duikplank deed.

Sandra van Nieuwland won afgelopen jaar dan misschien niet het derde seizoen van 'The voice of Holland', ze vestigde wel een record door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan in de GfK Single Top 100. Bij Peter komt ze ook optreden. Een andere muzikale gast is Armin van Buren, hij werd voor de vijfde keer uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. En Britt, Ymke en Barbie komen langs, zij waren in 2012 veelbesproken en succesvol door gewoon zichzelf te zijn. Gers Pardoel verbrak het record van meest succesvolle Nederlandse single allertijden met 'Ik Neem Je Mee' en komt daar over praten.

Ook vielen de musicals op in 2012. Chantal Janzen en Martijn Fischer spelen de hoofdrollen in de zeer succesvolle Hazes-musical 'Hij Gelooft In Mij'. Zij zijn te gast, evenals de cast van 'Shrek de Musical'. Zij zorgen ook nog voor een bijzondere finale.

'Van der Vorst Ziet de Sterren van 2012', maandag 31 december om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers