'De Wilde Keuken' met Wouter Klootwijk over melk

donderdag 19 februari 2015

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas. Wat we niet weten, of niet willen weten, is dat voordat een koe gemolken kan worden, zij eerst een kalf moet krijgen.

En dat kalf kan melkboer tot last zijn. Kostenpost. Mannetjes, stiertjes meer nog dan de meiden die ook weer koe kunnen worden en een kalf kunnen krijgen en mogelijk een momentje van geluk ervaren.


Maar wat gebeurt er met de jonge rundertjes die niet welkom zijn in de melkfabriek? Andere vraag. Wat gebeurt er met de melkkoe als zij is uitgediend?

'De Wilde Keuken'-kok gaat uit eten in een sjiek sterrenrestaurant en komt ze tegen op de kaart. De koe en het kalf en een heel paard half.

'De Wilde Keuken', vrijdag 20 februari om 20.55 uur op NPO 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers