Evelyn Struik met onverkoopbare huizen in 'TV Makelaar: Mission Impossible'

maandag 6 januari 2014

Wat als een huis zo extreem eigenzinnig gebouwd of ingericht is dat het onverkoopbaar is? De bewoners van het opvallende huis zitten met hun handen in het haar.

Ze begrijpen totaal niet waarom hun huis, dat bijvoorbeeld helemaal groen is, in Hindoestaanse stijl is of helemaal van hout is, niet goed in de markt ligt. In het nieuwe RTL 4-programma 'TV Makelaar: Mission Impossible', te zien vanaf dinsdag 7 januari, ontfermt presentatrice Evelyn Struik zich over deze mensen terwijl een team van deskundigen, waaronder bouwkundig adviseur Bob Sikkes, de verkopend makelaar en een financieel adviseur, aan de slag gaat om het huis of de situatie net die draai te geven waardoor de verkoopkansen toenemen. Lukt het uiteindelijk om een koper voor het huis te vinden?

Allereerst wil Evelyn van de bewoners weten waarom ze het huis dat zij ooit beschouwden als hun droomhuis nu willen verkopen. En waarom kozen ze voor deze aparte stijl en/of inrichting? Daarnaast onderzoekt ze samen met hen wat hun toekomstige woonwens is.

Intussen storten de deskundigen zich volledig op het huis met als doel dit binnen korte tijd daadwerkelijk te verkopen. Met de huidige keiharde huizenmarkt wordt dat nog een hele klus.

In de eerste uitzending op dinsdag 7 januari staat het onverkoopbare huis van de kleurrijke Nellie en Matty centraal. Bijna alles is van hout, zowel het huis als hun interieur. Het staat inmiddels al ruim drie jaar te koop waardoor hun grote droom om de wereld in te trekken met hun camper om mensen te helpen in duigen dreigt te vallen. Wat is het probleem, waarom komt er niemand kijken en wat kunnen zij doen om het houten paleis verkoopbaar te maken?

De experts van 'TV Makelaar: Mission Impossible' gaan aan de slag om te helpen. Het huis wordt flink onder handen genomen wat resulteert in een indrukwekkende metamorfose. Daarnaast brengt Bob Sikkes in deze aflevering een bezoek aan een wel heel bijzondere boerderij waar cadillacs en rode dubbeldekkers dienst doen als slaapkamer. Hij geeft advies hoe dit moeilijk verkoopbare pand aantrekkelijker wordt voor kijkers. En het team neemt een kijkje in een prachtig droomhuis in het plaatsje Asperen.

'TV Makelaar: Mission Impossible', vanaf dinsdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers