'Teenage Mutant Ninja Turtles: Kraang Aanval!' op Nickelodeon

zaterdag 16 november 2013

Op zondag 17 en zondag 24 november om 10.30 uur is het eindelijk zover... Kinderzender Nickelodeon zendt dan in twee delen de ontknoping uit van het eerste seizoen van de megapopulaire 'Teenage Mutant Ninja Turtles'!

Voor het eerst in de geschiedenis van Nickelodeon is het tevens mogelijk deze ontknoping online te bekijken (nog vóór de officiële uitzending op TV), maar daar moeten de fans wel wat voor doen!

De Teenage Mutant Ninja Turtles ontknoping
De dappere Turtles bevinden zich in het gevecht van hun leven wanneer zij het gevaarlijke Techno Cosmic Research Institute proberen te verslaan om zo de alien poort te kunnen sluiten...In deze speciale uitzending van maar liefst een uur, verleent Roseanne Bar (bekend van de comic show 'Roseanne') haar stem aan de gemene Kraang Prime, de grote leider van Dimension X.

Om het nog even spannend te houden wordt niet de gehele aflevering op zondag 17 november uitgezonden. De echte ontknoping is namelijk een week later te zien op zondag 24 november om 10.30 uur op Nickelodeon, tenzij...

In de week van 17 tot 24 november kunnen fans via nickelodeon.nl/turtles de gratis game 'Kraang Aanval' spelen. Deelnemers proberen de Kraang te verslaan en krijgen dan exclusieve online toegang tot de allerlaatste aflevering van het seizoen, nog vóór de officiële uitzending op Nickelodeon. Klik hier om alvast de trailer van 'Kraang Aanval' te bekijken.

Teenage Mutant Ninja Turtles
De Teenage Mutant Ninja Turtles is één van de populairste series op de kinderzender Nickelodeon. Sinds November 2012 zijn er 190 afleveringen geweest waarmee een totaal van 81% van de kids tussen 6 en 12 jaar werd bereikt. Vooral jongens tussen 6 en 9 jaar oud zijn grote fans van de Turtles (25,2% marktaandeel). Verrassend genoeg komen de meiden tussen 6 en 9 jaar oud daar echter vlak achteraan (18,9% marktaandeel). Met een gemiddeld aantal kijkers van 41.000 per aflevering blijven de Teenage Mutant Ninja Turtles razend populair!

Bron: SKO, Techedge Nederland, 04-11-2012 - 31-10-2013

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers