'Wakker Worden op Vakantie' bij TMF

woensdag 23 juli 2008

TMF presenteert vanaf vrijdag 29 augustus 'Wakker Worden op Vakantie' met TMF VJ Saar en Willy. Willy, bekend van rapformatie The Opposites en momenteel op tour in Spanje, is dit jaar de uitdager van VJ Saar in het TMF programma 'Wakker Worden op Vakantie'.

Saar en Willy gaan naar de twee 'wildste' vakantiebestemmingen van Europa en wij volgen ze natuurlijk non stop. Willy zit in Spanje en wordt wakker in Lloret de Mar en Saar zit in Griekenland en zoekt slaapplaatsen in Chersonissos.

'Wakker Worden op Vakantie'
Net als vorig jaar zal de strijd aan worden gegaan door het uitvoeren van opdrachten. En de grote vraag blijft natuurlijk, waar worden ze nu weer wakker? Er wordt geen hotel voor ze geboekt en dus moeten ze zelf een slaapplaats zien te vinden tussen jongeren. In dit programma draait het om het slapen en wakker worden in het hotel of appartement van wildvreemde feestvierende Hollandse jongeren. Met behulp van wisselende vrienden moeten ze elke dag een nieuwe ludieke opdracht uitvoeren en met hen het woeste nachtleven verkennen. Wie van de twee gaat hier het best mee om? En wie maakt de gekste dingen mee? Maak het mee op TMF!

'Wakker Worden op Vakantie 2007 marathon'
Om alvast in de stemming te komen is donderdag 28 augustus de 'Wakker Worden op Vakantie 2007' marathon vanaf 08.00 uur terug te zien op TMF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers