'Met Vier in Bed' sluit seizoen af bij La Tortue Bleue in Cap Skirring

donderdag 28 augustus 2014

Deze laatste aflevering van 'Met Vier in Bed' sluit VTM feestelijk af met een zomerse uitstap naar het dorp Cap Skirring, helemaal in het zuiden van Senegal en gelegen in het subtropische Casamance.

Hier vond de Vlaamse Hilde de liefde van haar leven. 'In 2010 was het heel druk op het werk en had ik veel stress. Een collega vond dat ik er even tussenuit moest en nam me mee naar Senegal. Ik kwam buiten aan de luchthaven en daar stond Gora ons op te wachten, een vriend van haar die ons kwam ophalen. Het was liefde op het eerste gezicht.'


Nog geen 2 maanden later besloot het kersverse stel in de brousse een stuk grond te kopen en B&B La Tortue Bleue op te richten. 'Een chambre d’hôte heb ik altijd willen openen, maar ik had nooit gedacht dat het in Senegal zou zijn', lacht Hilde.

Ver weg van alle drukte kunnen ze hier leven van hun B&B, waar eenvoud en Afrikaanse authenticiteit centraal staan in de 3 kamers.

'Met Vier in Bed', donderdag 28 augustus om 20.35 uur op VTM.

metvierinbed

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers