'Buren': inhouden week 28 online - PREVIEW

zondag 5 juli 2015

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot zaterdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van Eén. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

 


 

Maandag 6 juli - aflevering 6988
Joshua voelt zich nog altijd erg slecht over wat hij Chris heeft aangedaan. Hij zoekt een manier om hem te helpen. Hoe meer Paul en Dakota samenwerken, hoe meer Paul door haar betoverd raakt. Met Brennan lijkt er een kaper op de kust, maar Paul doet er alles aan om daar een stokje voor te steken. Intussen kan Malcolm maar niet wennen aan het idee dat hij vader wordt.

Dinsdag 7 juli - aflevering 6989
Paige zag Brennan kussen met Dakota. Ze zoekt steun bij Brad en Lauren. Zij denken dat er een misverstand in het spel is en willen Brennan confronteren. Chris mag eindelijk het ziekenhuis verlaten. Hij voelt zich de hemel te rijk, maar zijn vriend Nate zit met allerlei twijfels. Malcolm voelt zich beroerd na zijn mislukking met Nell. Hij is er zeker van dat hij niet gemaakt is om vader te zijn.

Woensdag 8 juli - aflevering 6990
Paul is razend omdat Paige de laptop van Dakota heeft vernield. Het undercoverwerk van Brennan heeft almaar meer impact op zijn privéleven, maar Greta wil hem nog een laatste opdracht geven. Paige volgt de raad van Lauren op: ze gaat Brennan confronteren met wat ze heeft gezien. Lou wil op date met de oma van Alice. Hij vraagt Bailey om hulp, maar die ziet zijn opa en Alice' oma liever niet daten.

Donderdag 9 juli - geen uitzending
Ronde van Frankrijk

Vrijdag 10 juli - geen uitzending
Ronde van Frankrijk

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.35 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Neighbours

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers