Campagnelied Kom op tegen Kanker in première gegaan

maandag 30 maart 2015

Tussen 8.00 en 9.00 uur maandagochtend draaiden Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel het campagnelied van Kom op tegen Kanker, 'Iedereen is van de wereld'.

Dat nummer van The Scene is vanaf nu, maandag 30 maart, te koop via de verkooppunten die op de site iedereentegenkanker.be staan.


De integrale opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. Vanavond is de videoclip voor het eerst op televisie te zien in Iedereen beroemd, waar met een special de aftrap wordt gegeven van de campagne Iedereen tegen Kanker. Frontman Thé Lau, die terminale keelkanker heeft, zong zelf de eerste regel in van het campagnelied.

Liefst 35 artiesten in totaal zingen mee. Een hele maand, tot aan de live-show op 26 april, roepen verschillende bekende Vlamingen iedereen op om acties te organiseren voor het goede doel en die te registreren via www.iedereentegenkanker.be. Elke actie, hoe klein ook, telt.

Liefst 35 artiesten zingen mee: Thé Lau, 2Fabiola ft.  Loredana, Jasper Publie (Bandits), Bart Kaëll, Bart Peeters, Brahim, Christoff, Clouseau, De Romeo’s, Free Souffriau, Gene Thomas, Gert Bettens (K’s Choice), Guy Swinnen, Helmut Lotti,  Noémie Wolfs (Hooverphonic), Jan Leyers, K3, Kate Ryan, Koen Buyse, Laura Tesoro, Milow, Natalia, Paul Michiels, Rick de Leeuw, Robby Longo, Ronny Mosuse, Johannes Genard (School is Cool), Sean Dhondt, Slongs Dievanongs, Stan Van Samang, Steven De bruyn, Guy Swinnen (The Scabs), Tom Helsen, Triggerfinger, Udo, Urbanus, Will Tura, Yevgueni.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers