'Chaussée d'Amour' breekt records als meest opgevraagde serie bij Telenet

donderdag 26 mei 2016

'Chaussée d'Amour' doet het bijzonder goed bij de Play en Play More abonnees. Op 2 weken tijd werd 'Chaussée d'Amour' bijna een half miljoen keer opgevraagd. Daarmee is de reeks de meest opgevraagde sinds de start van video on demand bij Telenet.

Op 10 mei lanceerde Telenet haar eigen serie 'Chaussée d'Amour' in Play en Play More. Alle tien afleveringen werden meteen beschikbaar. Daarmee werd ingespeeld op de wensen van de hedendaagse mediaconsument die reeksen kijkt wanneer het hem past. De kijker kan dus zelf beslissen of hij alle afleveringen in één keer bekijkt, het zogenaamde 'bingeviewing', hij kan bijvoorbeeld ook kiezen om twee of drie afleveringen na elkaar te kijken of gewoon een wekelijkse frequentie aan te houden.


Haast 4 van de 10 kijkers die aflevering 1 zagen, hebben de serie binnen de eerste 2 weken ook volledig uitgekeken. Er zijn zelfs klanten die tijdens de eerste 48 uur na de lancering alle tien afleveringen al hadden gezien!

Met deze resultaten staat 'Chaussée d'Amour' op dit ogenblik aan de top van de meest bekeken Play en Play More programma’s. Het aantal klanten dat de serie bekijkt, stijgt nog elke dag.

'Chaussée d'Amour' werd inmiddels ook al internationaal verkocht aan de Duitse openbare omroep ZDF die een gedubde versie van de reeks zal uitzenden op haar jongere kanaal ZDFneo. Daarnaast zal internationaal distributeur ZDF Enterprises, een dochteronderneming van ZDF, instaan voor de wereldwijde verkoop.

'Chaussée d'Amour' is een dramareeks met een rauw en donker kantje, die zich afspeelt langs een steenweg die aan weerskanten bezaaid is met bars en bordelen. Het hoofdpersonage is Sylvia, een deftige vrouw met twee puberende kinderen, die haar mislukte huwelijk ontvlucht. Ze neemt noodgedwongen haar intrek in het bordeel dat ze van haar vader erfde. Uit financiële noodzaak besluit ze om de zaak ook effectief te gaan runnen. Op diezelfde steenweg onderzoekt een rechercheur ondertussen fanatiek een onopgeloste moordzaak van 20 jaar geleden.

Persbericht Telenet
http://www.telenet.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers