'Familie': inhouden week 26 - PREVIEW (SLOTWEEK)

zaterdag 25 juni 2016

Het is (bijna) zover! Op woensdag 29 juni is 'Familie' aan een razendspannende seizoensfinale toe. Lukken de plannen van June? Is Dries Stan te slim af? Of komen er toch nog bekentenissen? Hoe evolueert de toestand van Mieke? En herinnert Simon zich wat er écht gebeurde? Veel vragen, maar vermoedelijk niet direct alle oplossingen…!

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 27 juni - aflevering 5767
Stan probeert Dries aan de praat te krijgen, tot hij plots verdwenen lijkt te zijn. Quinten hakt een moeilijke knoop door. Liesbeth en Benny zien licht aan het einde van de tunnel wanneer Agnes voorstelt om het huis te kopen. Peter wil Hanne inschakelen om Junes reilen en zeilen binnen Fashion in de gaten te houden.

Dinsdag 28 juni - aflevering 5767
Stan zit Dries op de hielen sinds hij is ontsnapt. Tussen Hanne en Quinten springt de vonk over, maar het koppel krijgt al snel een koude douche. Agnes heeft een afspraak met een onbekende man. Evy bezoekt Mieke en krijgt het emotioneel moeilijk. June slaat in paniek.

Woensdag 29 juni - aflevering 5768 (SEIZOENSFINALE!)
Emma staat voor een zware tweede zit. Haar vader Frank grijpt op een drastische manier in. Ook Benny en Liesbeth krijgen schokkend nieuws te horen. Véronique komt oog in oog te staan met haar verkrachter. Rudi is razend wanneer hij hoort dat Hanne ontslagen is. Hij smeedt een plan om zijn ontwerpen terug in handen te krijgen. Stan doet er alles aan om Dries te doen spreken en ontdekt dat hij in contact stond met een zekere 'J'.

'Familie', van maandag tot woensdag (seizoensfinale!) om 20.30 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu ook in onze soap-rubriek!


Lees ook:
Ook deze zomer webisodes van 'Familie'
Cast van 'Familie' breidt opnieuw uit
vtmfamilie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers