Geen 'Thuisdag' voor Mathias Vergels na val in douche

zaterdag 23 mei 2015

Drama vandaag voor de fans van Lowie uit 'Thuis', gespeeld door Mathias Vergels. Horden tienermeisjes zakten af naar de fandag van de Eén-soap in Leuven, maar hun idool zullen ze niet te zien krijgen.

Vergels had een ongeluk in zijn hotelkamer en moest verstek laten gaan.


De VRT liet vanochtend plots weten dat Mathias Vergels, meisjesidool Lowie in 'Thuis', moest passen voor de 'Thuisdag' in Leuven door 'omstandigheden'. Later bleek dat Vergels in zijn hotelkamer in Leuven ten val was gekomen in de douche in Leuven. Naar verluidt zou de brandweer er zelfs zijn bijgeroepen om de acteur uit zijn  benarde situatie te bevrijden. Precieze omstandigheden zijn niet bekend.

Eén ding is zeker: menig tienermeisje zal een traantje wegpinken vandaag omdat hun grote idool er niet bij kon zijn. Meer over de 'Thuisdag' zie en lees je later dit weekend op TVvisie.

Volg ook onze Facebook- en twitter-account voor de laatste updates!

thuisopeen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers