Het nieuwe optrekje van Jeroen Meus is helemaal klaar

donderdag 27 augustus 2015

Verandering van spijs doet eten. Na jaren koken in het rustige Bertembos kriebelde het bij Jeroen Meus om terug te keren naar de stad. In het nieuwe seizoen van 'Dagelijkse Kost' verhuist hij met pot en pan naar 'zijn' stad, Leuven.

Jeroen vindt onderdak 'In de Dry Coppen', een prachtig historisch burgerhuis in hartje Leuven. Voorbijgangers kunnen hem daar voortaan aan het werk zien. Of ze komen hem tegen, want Jeroen gaat gewoon naar de beenhouwers, bakkers en andere winkeltjes in de buurt: als het maar lekker en goed is. Bovendien krijgt hij in zijn keuken ook telers en kwekers van seizoensproducten over de vloer.


Al dat lekkers inspireert Jeroen in het nieuwe seizoen alweer tot meer dan tweehonderd smakelijke nieuwe recepten voor onze dagelijkse kost. Meteen na de uitzending verschijnen de recepten ook op http://www.een.be/dagelijksekost. Lekker én handig!

Bekijk meer foto's van Jeroen's nieuwe keuken op de Facebook-pagina van 'Dagelijkse Kost'.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot en met vrijdag om 18.15 uur, weekendmagazine op zondag om 18.10 uur. Vanaf 31 augustus op Eén.

dagelijksekost

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers