'Idool 2007': Geen finale voor Andrei

zaterdag 19 mei 2007

De drie overgebleven halve finalisten waren Andrei, Esther en Dean. Ze moesten drie rocknummers brengen. Een nummer werd gekozen door de jury, een door de kijkers en een werd door de halve finalisten zelf gekozen. Vrijdagavond moest er weer iemand de wedstrijd verlaten, die persoon was Andrei.

Het

was al eerder geweten dat Dean gepassioneerd is door het genre 'rock'. De aflevering van vrijdagavond was er dus een waar Dean zich volledig kon laten gaan. Hij was dan ook als eerste zeker van een plaats in de finale van volgende week.

Andrei en Esther waren niet zo vertrouwd met dit genre, voor hen was het dan ook een beetje aftasten. Uiteindelijk bracht Esther het er iets beter vanaf dan Andrei.

Na de telling van de stemmen begon het spannende deel van de show. De grote vraag was wie er in de finale van 'Idool' zou zitten. De jongste deelnemer, Dean, was als eerste zeker van een plaats in de volgende ronde. Daarna ging de strijd verder tussen Esther en Andrei. Andrei is de underdog van het programma terwijl Esther de topfavoriete is. Uiteindelijk was het Esther die samen met Dean in de finale mag terugkomen.

Volgende week weten we dus wie het Idool 2007 is. Wordt het de jonge Dean of wordt het Esther, die al wekenlang de topfavoriete is.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers