Inge Paulussen vervoegt cast van 'Vermist'

donderdag 23 oktober 2014

In het zesde seizoen van de VIER-serie 'Vermist' zal actrice Inge Paulussen een van de hoofdrollen gaan vertolken. Zij vervangt vanaf het midden van het seizoen Joke Devynck die de serie verlaat.

Inge Paulussen werd bij het grote publiek bekend als Sam, tussen 2005 en 2009 de assistente van Witse. Ze speelde ook de rol van 'ons moeke' in de populaire VTM-serie 'Clan'.


Paulussen is niet het enige nieuwe castlid in 'Vermist'. Ook Kevin Janssens zegde de serie vaarwel. Hij wordt vervangen door Mathijs F Scheepers die de rol speelt van nieuwe rechercheur Michael Van Acker. Scheepers kennen we ondermeer van rollen in 'Kinderen van Dewindt' en 'Albert II'. Samen met Inge Paulussen acteerde hij ook in de VTM-serie 'Zuidflank'.

Het nieuwe seizoen van 'Vermist' wordt waarschijnlijk pas volgend jaar op VIER uitgezonden. Hoe Joke Devynck uit de reeks zal verdwijnen, is nog niet bekend.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Mathijs F Scheepers vervangt Kevin Janssens in 'Vermist'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers