Jonas Van Geel presenteert 'Holland-België' op RTL 4

vrijdag 22 juli 2016

De Nederlandse presentatrice en actrice Wendy van Dijk zal in het najaar bij VTM te zien zijn in een nieuw spelprogramma. Althans dat schrijft De Telegraaf. VTM wil niet kwijt dat het programma ook effectief wordt uitgezonden op de zender.

Wendy van Dijk gaat bij RTL 4 het nieuwe programma 'Holland-België' presenteren. Aan Vlaamse kant zal Jonas Van Geel de presentatie op zich nemen. Zo weet De Telegraaf.


In 'Holland-België' zullen twee teams uit beide landen het tegen elkaar opnemen. Het gerucht over het programma deed in Nederland al langer de ronde, maar nu zou het programma ook effectief gemaakt gaan worden. VTM wil voorlopig niet zeggen dat het programma ook door hen zal worden uitgezonden. 'Het gaat hier om een Nederlandse productie waarvoor Vlaamse namen zijn gevraagd. Wij hadden er vanuit VTM niets op tegen dat Jonas Van Geel dit zou presenteren, het gebeurt wel meer dat Vlaamse gezichten in Nederlandse programma’s opduiken. Of en wanneer wij dit specifieke programma al dan niet gaan uitzenden bij VTM, is vandaag echt nog niet aan de orde en daar kunnen we dus op dit moment geen uitspraken over doen', aldus een woordvoerster van de zender.

Wendy van Dijk is in Nederland een erg populaire en veel gevraagde presentatrice en actrice. In Vlaanderen is ze vooral bekend als Fenna in 'Moordvrouw' en door het typetje Ushi.

Bron: telegraaf.nl

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers