Laat je betoveren door Cartoon Network's prestigieuze miniserie 'Over the Garden Wall'

zondag 29 maart 2015

Op 30 maart gaat de bejubelde (9,3 score op IMDb), magische 10-delige miniserie 'Over the Garden Wall' in première op TV-zender Cartoon Network.

'Over the Garden Wall' is een visueel verbluffend avontuur waarin twee halfbroers een betoverend land moeten doorkruisen om de weg naar huis terug te vinden.


Actrice Clara Cleymans, bekend van 'Tegen de Sterren Op' en 'De Ridder', spreekt de rol van de lijster Beatrice in. De rol van Beatrice wordt in de Engelse versie ingesproken door Melanie Lynskey ('Two and a Half Men', 'Togetherness'). De rol van hoofdrolspeler Wirt, in de Engelse versie ingesproken door Elijah Wood ('Lord of the Rings'), wordt ingesproken door de Nederlandse acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen.  De kijker kan zelf via het keuzemenu beslissen in welke taalversie hij 'Over the Garden Wall' wil bekijken.

'Over the Garden Wall'
Halfbroers Wirt (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) en Greg (Julius de Vriend) zijn totaal verschillend. Wirt is de oudste en is graag op zichzelf. Hij houdt van poëzie en klarinet spelen, maar houdt dit geheim omdat hij niet gepest wil worden. Greg is de jongste broer en kent geen zorgen. Hij houdt van spelen en brengt zichzelf en anderen soms onbedoeld in gevaar.

De broers komen vast te zitten in een mysterieuze wereld. Ze moeten het magische bos doorkruisen om hun weg naar huis terug te vinden. Gelukkig hoeven ze dit niet alleen te doen! Ze worden geholpen door een wijze oude houthakker, Woodsman (Lucas Dietens), en een irritante lijster, genaamd Beatrice (Clara Cleymans). Er reist ook nog een kikker met Greg mee, waar Greg via liedjes mee kan communiceren.

De prachtige 10-delige miniserie 'Over the Garden Wall' zit boordevol avontuur, humor en muziek. Help jij Wirt en Greg met hun grote avontuur? Kijk dan vanaf maandag 30 maart om 17.35 uur naar Cartoon Network. De hele miniserie is als marathon te bekijken op zaterdag 4 april vanaf 9.30 uur en zondag 5 april vanaf 8.25 uur.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers