Libelle tv brengt een voorjaar met warme en inspirerende programma's

woensdag 28 januari 2015

Digitale zender Libelle tv heeft een sterk najaar gekend en wil dit voorjaar op hetzelfde elan verder gaan. De grootste inzet voor Libelle tv is de vrouw die men wil bereiken met toffe content zoals warme programma's die inspireren om zelf aan de slag te gaan.

De vertrouwde Libelle-chefs Ilse en Wouter toveren weer heel wat lekkers in 'Ilse Kookt' en 'De Zoete Zonde' en Filip Deslee maakt van elk verbouwingsidee een superplan in 'Woondromen'.
Chef-kok Wim Ballieu kookt In 'Alle Steden Thuis' voor de hele stad en laat voorbijgangers proeven.


In het gloednieuwe programma 'De Vierkante Meter' worden drie gezinnen gevolgd die de handen uit mouwen steken voor een kleinschalig tuinproject, namelijk één vierkante meter. Voor tips en goede raad kunnen ze rekenen op groenexpert Laurence Machiels, die vaststelde dat de resultaten zelf boven alle verwachtingen zijn.

In 'Onderweg' trekt Ilse Van Hoecke doorheen Vlaanderen op zoek naar mensen met een authentiek verhaal, die iets bijzonders hebben meegemaakt, dat een keerpunt betekende in hun leven. 'Ik breng gewone verhalen over gewone mensen', zegt Ilse over haar nieuwe programma.

'Home Sweet Home' geeft de kijker doe-het-zelfadvies en supermakkelijke, snelle tips over koken, decoratie, beauty en mode. Kortom: alles om het leven net dat tikje mooier en makkelijker te maken.

Er komen ook nieuwe afleveringen van 'Spoor 18', de lifestyle talkshow met straffe gasten, warme verhalen en interessante tips. Ilse Van Hoecke volgt op de voet wat er leeft in de wereld van de Libelle-vrouwen. Elke week wordt een kijkersvraag in de studio beantwoord door een expert. Wim Ballieu is chef van dienst en kookt elke aflevering iets verrassends.

Nieuw is ook 'Save the Date' waarin gastvrouw Ilse Van Hoecke elke week een duo, dat een feest wil aankondigen, verrast. Het tweetal krijgt een heuse verwenbehandeling.

In het ludieke intermezzoprogramma 'Flapuit' geven kinderen tussen vijf en zeven hun eigen bijzondere kijk op de actualiteit. En uiteraard stelt Libelle tv ook nieuwe afleveringen van series voor, waaronder twee nieuwe topseries. 'Last Tango in Halifax' en 'Offspring' zijn ideaal om de feelgood woensdag compleet te maken.


Lees ook:
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers