Martine Tanghe zucht om slechte kwaliteit live-verbinding

donderdag 30 april 2015

Martine Tanghe had donderdagavond tijdens 'Het Journaal' van 19.00 uur haar dagje niet. Na een zoveelste geluidsonderbreking tijdens een live-interventie hoorden de kijkers haar luid zuchten.

Eerst was er de manke verbinding met journalist Stijn Vercruysse die vanuit Nepal verslag uitbracht over de afgelaste missie van het Belgische B-Fast-team. Dat is nog deels begrijpelijk. Nepal is niet bij de deur en de infrastructuur daar is door de gebeurtenissen waarschijnlijk niet meer optimaal. Martine Tanghe deed echter haar best om er toch nog een goed gesprek van te maken. Dat lukte nog aardig.


Daarna werd overgeschakeld naar Ann De Bie in de Wetstraat, in vogelvlucht op enkele kilometers van de VRT-studio aan de Reyerslaan. Toen ook bij die verbinding het geluid begon te haperen, kreeg Tanghe het duidelijk op haar heupen. Ze liet haar ongenoegen blijken door een diepe zucht. Maar blijkbaar stond de microfoon nog aan. De kijkers van 'Het Journaal' waren dus live getuige van Martine's verzuchting.

Wat een 'Journaal'-anker soms toch lijden kan...

vrtjournaal

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers