'Mijn Pop-uprestaurant!'-winnaar Jaro heeft topjob beet

donderdag 18 september 2014

De Antwerpenaar Jaro Steens, de winnaar van 'Mijn Pop-uprestaurant!' werkt sinds kort in de zaak van topkok Axel Colonna-Cesari, Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.

Twee weken geleden is hij daar begonnen. Cesari was de eerste recensent van 'Mijn Pop-uprestaurant!' en hij was van bij het begin al erg enthousiast over Steens.


Jaro zelf wil graag een eigen zaak openen, maar beseft dat dit nu toekomstmuziek is. Zijn vrindein Hanne heeft intussen haar Rechtenstudies hervat. Of die eigen zaak er uiteindelijk komt, zal de toekomst uitwijzen.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers