Na Superprestige ook Telenet UCI Cyclo-crossWorld Cup op Proximus TV

vrijdag 21 oktober 2016

Proximus TV zendt nu ook de 'Telenet UCI Cyclo-cross World Cup' gratis uit. Daarmee kunnen veldritfans de drie grote regelmatigheidscriteria in het veldrijden volgen op Proximus TV. Het gaat om de Hansgrohe Superprestige, de DVV Verzekeringen Trofee en de Telenet-UCI Cyclo-cross World Cup.

De eerste cross op Proximus TV is de Valkenburg Cauberg Cyclocross op zondag 23 oktober, in Vlaanderen en Brussel te volgen op kanaal 600.


Phillip Vandervoort (Chief Consumer Market Officer Proximus): 'We zijn blij dat we de honderdduizenden veldritfans opnieuw de drie grote regelmatigheidscriteria kunnen aanbieden. Zo kan iedereen op Proximus TV gratis volgen of wereldkampioen Wout Van Aert zijn duels met Van der Poel winnend kan afsluiten.'

Van Aert won het voorbije jaar naast de Superprestige ook de Wereldbeker en de BPost Trofee (nu: DVV Verzekeringen Trofee).

Over de Wereldbeker
De Telenet UCI Cyclo-cross World Cup is een regelmatigheidscriterium georganiseerd door de UCI, de Internationale Wielerunie. In elke wedstrijd zijn punten te verdienen, aan het eind van het seizoen wint de veldrijder met de meeste punten.

De 22 edities tot dusver hadden 12 verschillende winnaars, waarvan er 4 meerdere edities wonnen. Recordhouder Sven Nys won 7 keer het eindklassement. Sinds het seizoen 2010-2011 nam elk jaar een Belg de Wereldbeker mee naar huis.

Persbericht Proximus TV
http://www.proximus.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers