Najaar van VTM: Nathalie Meskens host 'Little Big Shots'

maandag 29 augustus 2016

'Little Big Shots' is de Vlaamse versie van het Amerikaanse succesformat, een show rond getalenteerde kinderen. VTM brengt nu met deze Vlaamse versie de eerste show buiten de Verenigde Staten.

Hoewel kinderen in 'Litlle Big Shots' centraal staan is het geen kinderprogramma, wel een unieke show waarin de kleine performers alle harten stelen. Eender welke discipline, hoe groot, klein, spectaculair ook, de kinderen weten jong en oud te raken met hun oprecht enthousiasme.


De kinderen zijn piepjong, van 4 tot 12 jaar, maar laten Vlaanderen nu al kennis maken met hun uitzonderlijk talent. Naast meer dan 50 Vlaamse kinderen laat host Nathalie zich ook verrassen door 8 internationale talentjes uit Japan, Amerika, Oekraïne, Groot-Brittannië, Nederland en Mexico. 'Little Big Shots' kent geen winnaars noch verliezers, het is geen wedstrijd en er zijn geen liveshows. Er is geen jury.

Voor 'Little Big Shots' is de getalenteerde én multitalent Nathalie Meskens de uitgelezen host. Niettegenstaande ze niet op haar mondje gevallen is en heel adrem is, probeert ze zich niet te laten overklassen door de bengels die allemaal iets speciaals kunnen, maar soms bestaat de kans wel dat ze van haar sokken geblazen wordt door de zeer mondige kids. Het is op het podium dat Nathalie de jonge vedetten leert kennen. Straffer dan de acts zijn soms wel de babbels tussen Nathalie en de kids.

'Het was keiplezant! Het was soms heftig, maar wel een fijne ervaring en ik heb veel gelachen. Dat de kinderen een eigen willetje hebben, maakt het zo schoon en spannend. De show laat de kinderen schitteren en bezorgt hen het moment van hun nog jonge leven', vertelt Nathalie Meskens.

In de eerste aflevering maakt de kijker kennis met Arend, de vierjarige autokenner, met de 9-jarige breakdancer Lewis, met de drummers Margot (9) en Jef (11) en geeft Ryusei (6 jaar) uit Japan een Bruce Lee-act.

'Little Big Shots', elke vrijdag vanaf 9 september om 20.40 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
littlebigshots

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers