Nieuw programma Astrid Bryan in de maak

maandag 30 maart 2015

Het lijkt erop dat er weer schot komt in de tv-carrière van Astrid Bryan. Nadat VIJF ruim twee jaar geleden besloot om te stoppen met 'Astrid in Wonderland', werd er veel gefluisterd over een overstap naar VTM. Maar concrete plannen bleven uit.

Nu zou de Antwerpse Hollywood-diva toch al proefopnames voor een nieuw VTM-programma rond haar persoon gemaakt hebben. 'Mijn nieuw eigen programma komt er', zo verklapte Bryan. En ook VTM bevestigde het nieuws. Maar woordvoerster Sara Vercauteren zegt in Het Nieuwsblad wel dat er nog enkele knopen moeten doorgehakt worden alvorens het programma definitief groen licht krijgt. Maar hoogstwaarschijnlijk krijgt Vlaanderen dus binnenkort opnieuw een golf Astrid Bryan over zich heen.


Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers