Nieuwe managementstructuur voor Qmusic en JOE fm

vrijdag 29 april 2016

Radiozenders Qmusic en JOE fm krijgen een nieuwe managementstructuur. Beide zenders werken voortaan met een dedicated hoofdproducer.

Voor Qmusic neemt Tom Klerkx, voormalig programmadirecteur radio, deze taak op zich. Voor JOE fm is dat Robin Vissenaekens, nu al werkzaam bij de zender. Om beide radiozenders te overkoepelen, start er vanaf vandaag ook een nieuwe programmadirecteur: Iwan Reuvekamp. Iwan, die al programmadirecteur is van Qmusic Nederland, gaat beide landen combineren in de toekomst.


Ann De Bisschop, directeur radio: 'Met deze nieuwe structuur zetten we in op het verder uitbouwen van onze twee radiozenders. Tom en Robin zullen dedicated werken voor respectievelijk Qmusic en JOE fm. Op die manier kunnen zij het DNA van de zenders ten volle uitdragen op programmatievlak. Voor de meer strategische beslissingen zullen we samenwerken met iemand uit eigen 'huis'. Iwan heeft enorm veel expertise en we zijn heel erg blij dat hij ook in Vlaanderen mee de lijnen zal uitzetten.'

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: 'Ik mocht al werken bij het mooiste radiomerk van Nederland en dat ik nu mijn werkzaamheden mag uitbreiden naar JOE fm en Qmusic in Vlaanderen is echt geweldig. Ik kijk er enorm naar uit om met zoveel radiotalent hier aan de slag te gaan. Om het met typisch Vlaamse woorden te zeggen: ik heb 'vollenbak goesting' in deze nieuwe job.'

Door de wijziging in structuur neemt Sven Ornelis, tot nu adjunct-programmadirecteur, een andere functie op en zal hij in de toekomst creatieve projecten uitwerken voor MEDIALAAN. Sven blijft ook presenteren op Qmusic. Robin Vissenaekens zal door zijn nieuwe functie zijn activiteiten als JOE-DJ en eindredacteur van 'Royalty' vanaf deze zomer stopzetten.

Bio Iwan Reuvekamp
Iwan Reuvekamp (43) is sinds maart 2010 programmadirecteur van Qmusic Nederland. Voordien werkte Iwan met zijn bedrijf Nice1 als coach en adviseur voor diverse landelijke radiostations. Daarvoor was hij werkzaam als opleidingscoördinator bij 3FM en regisseur/producer voor het programma 'Giel'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers