Opnames nieuwe Canvas-reeks 'Bevergem' in volle gang (foto's!)

woensdag 30 juli 2014

Op de oude transfosite van Zwevegem werden woensdag een aantal scènes opgenomen van de nieuwe Canvas-reeks 'Bevergem'. Die serie draait rond het personage Freddy De Vadder (Bart Vanneste) die in het dorp komt wonen. En dat hebben de inwoners gauw genoeg geweten.

Bevergem is een ingeslapen, ietwat afgelegen, dorp waarvan het niet duidelijk is waar het precies ligt. Op een dag komt stand-upcomedian Freddy De Vadder in het dorp wonen en niemand weet precies waarom. Maar door de komst van De Vadder gaan de poppen wel aan het dansen. Bevergem is bevolkt met bewoners van allerlei pluimage en allen hebben ze hun eigen, soms misplaatste, ambities. Uiteraard leidt dat meerdere malen tot heel wat nijd en ijdelheid.


De scène die tijdens het setbezoek werd ingeblikt, was er één waarop zo goed als de voltallige hoofdcast aanwezig was. Die cast bestaat ondermeer uit Bart Vanneste, Piet De Praitere, Ann Tuts, Wim Willaert, Ilse De Koe, Han Coucke, Sebastien Dewaele, Maaike Cafmeyer, Isabelle Van Hecke, Dries Heyneman en Wannes Cappelle. Woensdag was de hoofdrol in de scène die wij zagen weggelegd voor Sebastien Dewaele. Die was op een dak geklommen waar hij niet meer af wilde. En dat trok uiteraard de aandacht van de bewoners van Bevergem.

'Bevergem' wordt geproduceerd door de productiehuizen De Wereldvrede en BroekToe. De Wereldvrede werd in 2013 opgericht door regisseur Gilles Coullier en acteur Gilles De Schrijver. Die laatste treedt op als producent van 'Bevergem'. Coullier is de regisseur. Productiehuis BroekToe is dan weer opgericht door Joost Laperre en Bram Bostyn. Het bedrijf maakte eerder al 'Superstaar' voor 2BE.

Producent Gilles De Schryver is alvast heel erg enthousiast over het project: 'De rushes die ik al heb gezien zijn erg veelbelovend. Het ziet er erg goed uit. Ik ben benieuwd naar de komende opnames én uiteraard naar het eindresultaat.'

Wij konden vandaag vrij rondlopen op de set en maakten een aantal leuke foto's van de acteurs én van de actie achter de schermen op een televisieset. De foto's kan je hier bekijken en vind je ook terug in onze Multimedia SPOTLIGHT op de homepage.

Canvastv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers