Productiehuis 'Boer zkt Vrouw' wil verder met programma

woensdag 4 maart 2015

Het feit dat VTM aankondigde geen nieuw seizoen meer te zullen uitzenden van 'Boer zkt Vrouw' betekent niet dat het programma ook echt verdwijnt. Althans als het van producent FremantleMedia afhangt.

Het productiehuis dat jarenlang het programma voor VTM maakte, wil niet zomaar stoppen met 'Boet zkt Vrouw'. Een tweede leven op een andere zender is niet uitgesloten. 'Het idee is van ons en we hebben geen verdere afspraken met VTM', zo zegt de directeur van FremantleMedia, Stefan De Keyser. Het bedrijf blijft geloven in het format en verwijst naar de kijkcijfers van het laatste seizoen bij VTM. Die waren nog steeds meer dan behoorlijk.


Een concreet plan om met 'Boer zkt Vrouw' te verkassen naar een andere zender is er nog niet, maar een conreet plan voor een volgend seizoen ligt wel al op tafel. Een mogelijke nieuwe reeks van 'Boer zkt Vrouw' zou draaien rond Belgische boeren in het buitenland. Dat werd enkele seizoenen terug al eens in Nederland gedaan en het werd toen het best bekeken seizoen ooit.

Het wordt alleszins afwachten of FremantleMedia de ambities op korte termijn kan waarmaken.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
VTM stopt na 10 jaar met 'Boer zkt Vrouw'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers