Seizoensfinale 'Familie': Heeft Niko June vermoord?

woensdag 29 juni 2016

De seizoensfinale van 'Familie' eindigde op woensdag 29 juni met een cliffhanger van formaat. Een onverwacht schot werd de compleet dolgedraaide June Van Damme, sinds 2009 vertolkt door Katrien De Becker, fataal.

Met deze gruwelijke moord komt een einde aan één van de meest spraakmakende verhaallijnen van de voorbije maanden. Maar tegelijkertijd start een nieuwe meeslepende plot waarmee de zomermaanden overbrugd worden. De nieuwe online afleveringen pikken namelijk in waar de seizoensfinale is geëindigd: Niko Schuurmans (Jo Hens) die het moordwapen nog snel in een container dumpt en op de vlucht slaat.


Is Niko schuldig aan de moord op June? Heeft hij zo de aanrijding van Mieke willen wreken? In de nieuwe online afleveringen 'Niko Op De Vlucht' kunnen kijkers het verhaal van Niko volgen. Na de moord op June schreeuwt hij zijn onschuld uit en staat hij voor een race tegen de tijd om zijn gelijk aan te tonen. Kan Niko de politie ontlopen en de nodige bewijzen vinden? Inspecteur Mortier, een rol voor Rudy Morren, zit hem alvast op de hielen.

Met de nieuwe online afleveringen breit 'Familie' een vervolg aan het succes van Het Mysterie Thomas Feyaerts en De Zaak Bart, dat vorig jaar nog meer dan 9,8 miljoen video views haalde. 'Niko Op De Vlucht' start meteen na de seizoensfinale op woensdag 29 juni en loopt tot dinsdag 16 augustus. Elke weekdag omstreeks 20.00 uur kan de kijker via vtm.be en de VTM-app een aflevering van enkele minuten bekijken en zo meer te weten komen over de hoofdpersonages.


Lees ook:
Seizoensfinale van 'Familie' op leven en dood
vtmfamilie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers