Speciaal voor De Warmste Week: 'De DIW Kerstsoirtwée'

maandag 26 november 2018

Bitter was het geduld, maar de vrucht wordt zoet: op zaterdag 22 december palmt De Ideale Wereld de Ancienne Belgique in met de tweede editie van zijn ultieme kerstshow: de 'DIW Kerstsoirtwée'.

Nieuwbakken presentator Jan Jaap van der Wal en zijn sidekicks zullen die avond, samen met alle andere vedetten van ‘s lands meest overmoedige satirische programma, de kerstperiode opfleuren.


Geen vuurspuwende stalen dino’s deze keer, maar wel ánder spektakel waar Cirque du Soleil een puntje aan kan zuigen. Een lach, een traan (van het lachen) en véél livemuziek van de 'DIW Kerstsoirtwée'-huisband, onder leiding van de Compact Disk Dummies, aangevuld met gastzangers van de meest diverse pluimage.

En dat allemaal voor de ontstellend lage prijs van 22 euro. Een peulschil, naar Beyoncé-normen. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 28 november om 10.00 uur via www.abconcerts.be.

De winst van De DIW Kerstsoirtwée gaat integraal naar een van de meer dan 1.000 goede doelen van De Warmste Week.

Teaser De DIW Kerstsoirtwée:


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers