'The Show Must Go On': een polonaise door de coulissen van de Vlaamse showbizz op VIER

donderdag 27 oktober 2016

Vanaf dinsdag 8 november peilt Peter Boeckx in 'The Show Must Go On' naar het leven van bekende en minder bekende artiesten in Vlaanderen. Entertainers die op het podium telkens het beste van zichzelf geven voor dat eeuwige lief: de muziek.

Op het podium zijn ze een beetje god in hun wereld. Maar na het applaus, de ambiance en de ontroerde fans, blijken ook vedetten mensen van vlees en bloed te zijn, die hard werken om te overleven in Vlaanderen.De amusementsindustrie in Vlaanderen blijkt een wereld op zich.


Jo Vally, Steve Tielens, Pat Krimson en zijn  Loredana, Lindsay en  Johan Stollz laten in hun ziel kijken en zijn vooral zichzelf voor de camera. In deze striptease van de Vlaamse showbizz blijkt dat artiesten vooral genieten van de kleine dingen des levens.

In de eerste aflevering maken we kennis met zanger en pianist Johan Stollz die terugblikt op zijn leven tussen de Hollywoodsterren zoals Charlie Chaplin, Elizabeth Taylor en Richard Burton. Ook thuis speelt hij nog steeds piano, volledig in het wit. Schlagerzanger Steve Tielens en zijn rechterhand Monique maken zich klaar voor zijn verjaardagsshow in dancing De Parasol te Velzeke. Ondertussen wordt Jo Vally onder handen genomen door zijn vrouw Marcella, want hij wil er piekfijn uitzien voor zijn gastoptreden in de show van Steve.

'The Show Must Go On', vanaf 8 november elke dinsdag om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers