'Unikitty' in première op Cartoon Network!

zondag 20 mei 2018

Op 21 mei maakt Unikitty, het populaire personage uit 'The LEGO® Movie', haar langverwachte intrede op Cartoon Network! In de splinternieuwe animatiereeks 'Unikitty!', geproduced door de prestigieuze Warner Bros. Animation studio, volgen we de grappige avonturen van het titelpersonage en haar vrienden.

De reeks bestaat uit 22 afleveringen van 11 minuten. Phil Lord ('The LEGO® Batman Movie', 'The LEGO® Movie'), Christopher Miller ('The LEGO® Batman Movie', 'The LEGO® Movie') en Dan Lin ('The LEGO® Batman Movie', 'The LEGO® Movie') zijn executive producers en in de stemmencast vinden we bekende namen als Tara Strong ('Teen Titans Go!'), Kate Micucci ('The Big Bang Theory','The Little Hours') en Roger Craig Smith ('Star Wars', 'Batman', ...) terug.


Als heerser van het koninkrijk heeft Unikitty drukke dagen boordevol koninklijke verantwoordelijkheden. Unikitty streeft ernaar om iedereen zo gelukkig mogelijk te maken en alle negativiteit uit het koninkrijk te bannen maar vergis je niet in haar optimisme – dit is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Ze mag dan wel boordevol energie en creativiteit zitten, Unikitty kan verwoestend uit de hoek komen als iemand die positieve vibes in de weg staat, en zeker als iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn triest maakt. Dr. Fox, de wetenschapper van dienst, en Hawkodile, Unikitty’s trouwe bodyguard, wonen ook in het kasteel. Unikitty en haar vrienden zorgen er samen voor dat elke dag de leukste en meest creatieve ooit is.

'Unikitty', vanaf 21 mei elke weekdag om 16.15 uur op Cartoon Network.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers