VIJF neemt afscheid van 'Mooi en Meedogenloos'

dinsdag 5 mei 2015

Op vrijdag 15 mei zal 'Mooi en Meedogenloos' voor het laatst op VIJF te zien zijn. Na 9 erg succesvolle televisiejaren sluit VIJF het Forrester-hoofdstuk af. VIJF koestert naar eigen zeggen de mooie momenten die Brooke, Ridge, Eric en co bezorgd hebben.

Bijna een kwart eeuw geleden maakte Vlaanderen voor het eerst kennis met de avonturen van de prestigieuze modeclan op het toenmalige TV1 in 1991, waarna de soap eind 1999 haar thuis vond bij VTM. Sinds begin 2006 was de reeks te volgen bij VIJF, waar fans negen jaar lang -met een korte omzwerving bij het toenmalige VT4- dagelijks terecht konden voor hun afspraak met de mode- en liefdesperikelen van de Forresterclan.


Of de serie nog terugkeert in Vlaanderen, is nog niet duidelijk. In de krant Het Nieuwsblad verklaart VTM-woordvoerder dat MEDIALAAN de rechten niet opnieuw heeft aangekocht en dat 'Mooi en Meedogenloos' dus zeker niet terugkeert naar VTM of onderdak krijgt bij Vitaya.

Bron: VIJF en Het nieuwsblad

 

VIJF

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers