VT4-presentatrice Cara Van der Auwera mama geworden van Cas

donderdag 14 mei 2009

De lente is definitief in het land, zeker voor VT4-presentatrice Cara Van der Auwera en haar man Jeroen Vermeiren. Cara is vandaag/donderdagochtend om 04.15 uur bevallen van een gezonde zoon, Cas. De bevalling is net als de zwangerschap in de beste omstandigheden verlopen. Moeder en kind stellen het dan ook zeer goed en de kersverse vader glimt - zoals dat met kersverse vaders gaat - van trots. Cas is een prachtkereltje van 51 centimeter groot en 3,650 kilogram zwaar.

'Dit is met grote voorsprong het mooiste moment uit mijn leven', aldus een gelukkige Cara. 'Negen maanden lang groeit er nieuw leven in je buik. Je kijkt reikhalzend uit naar die eerste glimp en als dat moment dan is aangebroken, schiet elk mogelijk woord te kort om te beschrijven wat je voelt. Jeroen en ik zijn zo ontzettend fier op onze zoon. We zijn zo blij dat hij er eindelijk is. En ja hoor: hij heeft 10 vingers en evenveel tenen, alles zit erop en eraan. Cas is alles wat we konden wensen, én meer.'

Cara en Jeroen willen de komende weken in alle rust genieten van hun eerste spruit. Vanaf augustus hervat Cara haar presentatiewerk voor VT4, want dan starten de opnames van een nieuw seizoen van het succesvolle dinsdagavondprogramma 'Huizenjacht'. Vanaf september zal Cara weer op het scherm te zien zijn in die nieuwe 'Huizenjacht' én vanzelfsprekend als omroepster in de alom bekende stoel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers