Nieuwe swingende trailer van 'The Get Down' (Netflix)

maandag 25 juli 2016

Netflix geeft een nieuwe blik op de nu al veelbesproken Netflix Original-serie 'The Get Down', een muzikaal spektakel van Oscar-genomineerd creator Baz Luhrmann.

De dramaserie mixt disco en hiphop om het verhaal te vertellen over New York eind jaren ‘70: gebroken, gewelddadig en blut. Tussen deze brokstukken probeert een groep jongeren met weinig positieve vooruitzichten zich staande te houden met coole dansmoves, uitspattingen in graffiti en hun hechte vriendschap.


Bekijk hier de Nederlandse trailer:


Hoofdrollen worden gespeeld door Shameik Moore ('Dope'), Justice Smith ('Paper Towns'), Jaden Smith ('The Pursuit of Happyness'), Herizen Guardiola, Skylan Brooks, Tremaine Browne, Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Jimmy Smits en Giancarlo Esposito.

Naast Luhrmann bestaat het creatieve team uit Catherine Martin (winnaar van vier Oscars en bekend van 'The Great Gatsby', 'Moulin Rouge'), Stephen Adly Guirgis (winnaar van een Pulitzer Prize en bekend van 'The Motherf***er With The Hat'), hip-hop historicus en schrijver Nelson George, hip-hop pioniers Grandmaster Flash en DJ Kool Herc en rapper/producent Nas.

Deze zinderende serie van het creatieve team achter 'Moulin Rouge' en 'The Great Gatsby' is vanaf 12 augustus exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers