TV-zender HISTORY presenteert seizoen 2 van 'Alone'

zaterdag 27 augustus 2016

In het gloednieuwe tweede seizoen van 'Alone', 's werelds meest gedurfde survivalexperiment, nemen 10 nieuwe kandidaten het tegen elkaar op in de ultieme overlevingstest.

Kijkers volgen de fascinerende belevenissen van mannen en vrouwen die niet alleen de strijd aangaan met de elementen, maar ook een mentaal en lichamelijk gevecht leveren om de wildernis van de westkust op Vancouver Island te overleven. Er is slechts één missie: zo lang mogelijk in leven blijven.


Op een eiland waar beren, poema's en wolven leven en slechts bepakt met een rugzak gevuld met essentieel gereedschap die de deelnemers zelf mogen bepalen, zijn zij volledig afgesloten van de buitenwereld. Zonder camera- of productieteam moeten zij alles zelf filmen en de enige keer dat deelnemers met mensen contact hebben, is wanneer ze besluiten om de uitdaging te verlaten. De survivalmannen en –vrouwen krijgen te maken met extreme isolatie en psychologische uitdagingen in hun strijd tegen de elementen. Met een geldprijs van $500.000,- op het spel voor de deelnemer die de uitdaging het langste volhoudt, moeten de deelnemers vertrouwen op hun vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en kennis en kunde van de natuur.

In de eerste aflevering van seizoen 2 maken we kennis met de tien deelnemers. Ze moeten uitputtende tests uitvoeren en camera- en veiligheidstrainingen ondergaan. Zie hoe de deelnemers zich voorbereiden op hun komst naar het eiland en hoe ze willen overleven de wildernis.

'Alone', vanaf 28 augustus iedere zondagavond om 20.00 uur exclusief op HISTORY.

Persbericht HISTORY
http://www.history.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers