Filmplannen '24' nog niet definitief van de baan

dinsdag 29 juli 2014

De makers van hitserie '24' werken nog volop aan een film rond het personage Jack Bauer. 'We denken er nog steeds over na', zei regisseur Jon Cassar tijdens de Comic-Con in San Diego.

Daar kwamen ze de nieuwe serie '24 Live Another Day' op blu-ray promoten. Het succes is groot. Niet enkel omdat Jack Bauer zijn tv-comeback na vijf jaar maakt, maar ook omdat Mary Lynn Rasjkub en Kim Raver terugkeren.


Aan het einde van reeks 9 gaat held Bauer een zeer onzekere toekomst tegemoet. 'Al overwegen we wel op de dvd een draai aan het einde te geven, waarin Jack met een handgranaat alle onzekerheid wegneemt', zei hoofdrolspeler Sutherland.

Het kijkcijferkanon '24', dat tussen 2001 en 2010 acht seizoenen liep, zou vergezeld worden van een bioscoopversie die de verdwijning van Jack Bauer moest uitleggen. Scriptproblemen en geldnood dwarsboomden die plannen.

In '24 Live Another Day' probeert Bauer in Londen een aanslag op president Heller, zijn voormalige schoonvader, te vermijden.

Bron: demorgen.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers