BBC-baas ontvangt doodsbedreigingen na ontslag Clarkson

zondag 29 maart 2015

De directeur van de Britse openbare omroep BBC, Tony Hall, wordt met de dood bedreigd na het ontslag van 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson.

De politie onderzoekt wie achter de doodsbedreigingen aan het adres van Hall zit.


Vlak nadat bekend raakte dat presentator Jeremy Clarkson zijn ontslag had gekregen, ontvingen Tony Hall en zijn vrouw al ernstige doodsbedreigingen. Volgens de Britse krant The Mail on Sunday wordt de woning van het echtpaar nu 24 uur per dag bewaakt door een team van acht beveiligers.

Eerder werd producer Oison Tymon al bedreigd: fans zouden hem iets aandoen als hij niet opstapte. Tymon werd door Clarkson in het gezicht geslagen omdat geen warme maaltijd voorzien was tijdens de opnames, wat de reden was voor het ontslag van de populaire presentator.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers