De zoektocht gaat verder in 'De Ludwigs' op Nickelodeon

vrijdag 27 mei 2016

Kids worden op Nickelodeon vijf weken lang dagelijks meegesleept in de avonturen van Yara, Benny, Daniel, Sam en Anoosha, de broers en zussen in de nieuwe Nickelodeon-serie 'De Ludwigs'.

De kinderen komen voor een grote uitdaging te staan wanneer hun ouders Kate en Erik, gespeeld door Tooske en Bastiaan Ragas, plotseling verdwijnen na een avondje uit naar de opera.


Deze week in 'De Ludwigs'
De kinderen nemen zelf het heft in eigen handen en gaan op zoek naar hun ouders. Hoe verder ze lijken te komen in hun zoektocht, hoe meer vragen er zijn. Elke ontdekking leidt tot meer vragen, zoals de geheime kamer die ze ontdekken. Wat betekent dat? En wie is Rinus? Zou hij iets met de verdwijning van Erik en Kate te maken hebben? Het is één groot spannend raadsel. Gaat het de kinderen lukken om hun ouders te vinden? Je ziet het in 'De Ludwigs'!

Gemist? Geen probleem! Iedere zaterdag tussen 10.30 uur en 11.20 uur zendt Nickelodeon een mini-marathon uit met alle afleveringen de afgelopen week. Dus ga er lekker voor zitten en geniet van belevenissen van de familie Ludwig.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers