Eerste trailer Netflix Original Film 'Beasts of No Nation' - VIDEO

zaterdag 1 augustus 2015

Op 16 oktober lanceert Netflix zijn allereerste eigen film 'Beasts of No Nation', een krachtig verhaal over een kindsoldaat geschreven en geregisseerd door Emmy Award-winnaar Cary Fukunaga ('True Detective', 'Sin Nombre').

'Beasts of No Nation' is gebaseerd op het veelgeprezen, gelijknamige boek van de Nigeriaanse auteur Uzodinma Iweala. Als de burgeroorlog zijn familie uit elkaar scheurt, wordt de West-Afrikaanse jongen Agu - gespeeld door debutant Abraham Attah - gedwongen om zich aan te sluiten bij een huurlingeneenheid en kindsoldaat te worden. Golden Globe-winnaar Idris Elba ('Luther', 'Mandela: Long Walk to Freedom') vertolkt de rol van de dominante, meedogenloze commandant die Agu inlijft in zijn 'leger'.



'Beasts of No Nation', geproduceerd in opdracht van Netflix, is vanaf 16 oktober exclusief op de Netflix te zien. Het is daarmee de eerste Netflix Original Film. De film draait in competitie op het Filmfestival in Venetië en wordt vertoond tijdens TIFF (Toronto International Film Festival) in september.

De film is geproduceerd door Amy Kaufman en Cary Fukunaga Daniela Taplin Lundberg, Riva Marker en Dan Crown (Red Crown Productions) samen met Idris  Elba.

Persbericht Netflix
http://www.netflix.com

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers