'Gaga: Five Foot Two' vanaf 22 september exclusief op Netflix

donderdag 21 september 2017

Netflix kondigt vandaag aan dat het de rechten heeft verworven van de documentaire 'Gaga: Five Foot Two', een intiem en onthullend portret over een jaar uit het leven van Lady Gaga.

De documentaire, geselecteerd door het Toronto International Film Festival, zal op 22 september 2017 in première gaan. Gelijktijdig toont Netflix de film in 190 landen voor alle abonnees.


De Emmy-genomineerde filmmaker Chris Moukarbel (Banksy Does New York) toont de vrouw achter de artiest, de kostuums, de glitter en de glamour. Gaga: Five Foot Two geeft het publiek een kijkje achter de schermen, in de studio en ‘unplugged’ bij haar thuis en toont de échte Gaga, terwijl ze kampt met persoonlijke ups en downs tijdens een emotioneel stormachtig jaar. Haar strijd met relaties en haar gezondheid, het vinden van troost bij haar inner circle, het overwinnen van onzekerheden. De documentaire toont de enorme kloof tussen haar leven als superstar en als ‘gewone’ hedendaagse vrouw.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers