Get pranked in MTV's nieuwe show 'Bugging Out'

zaterdag 30 april 2016

Wat als smart phones, apps, GPS-toestellen of bankautomaten ineens een heel eigen leven gaan leiden? MTV's 'Bugging Out' is een twist op het enorm succesvolle prank genre, waarbij de technologie die we dagelijks gebruiken zich tegen nietsvermoedende gebruikers keert.

Alle pranks worden gefilmd met een verborgen camera, wat zorgt voor hilarische beelden. Rob Anderson, bekend als straatgoochelaar en YouTube persoonlijkheid, leidt samen met comedian Tracy Strumpf de video’s in. Kijk zondag 1 mei om 21.30 uur naar de eerste aflevering van deze nieuwe prank show op MTV.


'Get excited MTV fans! 'Bugging Out' is a prank show with an awesome digital twist. We all know how much we rely on technology these days, so we’re messing with literally anything tech-related. How far will we go? Pretty far, actually!' – Rob Anderson, MTV's 'Bugging Out'.

'I love technology and pranks...and it turns out I love pranking people with technology even more!!' – Traci Stumpf, MTV's 'Bugging Out'.

Rob Anderson kan niet wachten om de pranks te laten zien! Volg @ItsRobAnderson, @TraciStumpf en @MTVnl op Twitter en gebruik #BuggingOut.

'Bugging Out', vanaf 1 mei iedere zondag om 21.30 uur op MTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers