Het tweede seizoen van de misdaadserie 'Fargo' op Netflix

maandag 12 oktober 2015

Het tweede seizoen van Fargo speelt zich af in 1979. De serie, een prequel op het eerste seizoen, volgt het leven van Patrick Wilson als de jonge Lou Solverson, een politieagent in Minnesota, die net terug is uit Vietnam.

Patrick leidt een redelijk burgerlijk bestaan samen met zijn vrouw Betsy Solverson (Cristin Milioti) en dochter Molly. Samen met zijn collega en schoonvader Sherrif Larsson (Ted Danson) stort hij zich op een onderzoek naar de lokale maffia met alle gevolgen van dien.


Nick Offerman speelt burgemeester Karl Weathers en Jean Smart vertolkt de rol van Floyd Gerhardt, de matriarch van de misdaadfamilie Gerhardt. Kirsten Dunst en Jesse Plemons zijn het echtpaar Peggy en Ed Blomquist. Bruce Campbell speelt de rol van Ronald Reagon.

De cast bestaat verder uit Allan Dobrescu, Angus Sampson, Bokeem Woodbine, Brad Garrett, Brad Mann, Elizabeth Marvel, Jeffrey Donovan, Kieran Culkin, Michael Hogan, Rachel Keller, Todd Mann, Zahn McClarnon.  

Elke week een nieuwe aflevering
De eerste aflevering van het tweede seizoen van Fargo wordt in België exclusief uitgezonden op Netflix op 13 oktober. Vervolgens verschijnt er elk dinsdag, direct na uitzending in Amerika, een nieuwe aflevering op Netflix. Hierdoor hoeven kijkers niet langer te wachten tot het hele seizoen in Amerika is uitgezonden. 

'Fargo', dinsdag 13 oktober 2015 op Netflix.

Persbericht Netflix
http://www.netflix.com

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers