Justin Timberlake komt op 12 oktober naar Netflix

woensdag 28 september 2016

Superster Justin Timberlake en gerenommeerd regisseur Jonathan Demme ('The Silence of the Lambs', 'Philadelphia') werkten samen aan de visionaire concertfilm Justin Timberlake + The Tennessee Kids.

Timberlake, begeleid door zijn fantastische band en dansers -The Tennessee Kids-, brengt  zijn grootste hits, van 'Cry Me a River' tot 'Mirrors', die fans over de hele wereld zullen doen meezingen en dansen.


Als kijker krijg je een exclusieve plek op de eerste rij van de allerlaatste show van zijn '20/20 Experience World Tour' in de MGM Grand Arena in Las Vegas.

De Netflix Original-Film ging in première op het Toronto International Film Festival 2016.

Geregiseerd door Jonathan Demme en geproduceerd door Gary Goetzman, Justin Timberlake + The Tennessee Kids is een Playtone Production aangekocht door Netflix. Uitvoerend producenten zijn Rocco Caruso, H.H. Cooper, Rick Yorn, Johnny Wright en Michael Rapino. Live Nation Productions financierde de film.

Justin Timberlake + the Tennessee Kids is vanaf 12 oktober exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers