Kim Kardashian openhartig over haar overval op E!

zaterdag 25 maart 2017

Aanstaande zondag gaat Kim Kardashian in 'Keeping Up With the Kardashians' gedetailleerd in op de gruwelijke overval op haar is gepleegd in een hotel in Parijs.

In de aflevering zit Kim samen met haar twee zussen Khloe Kardashian en Kourtney Kardashian en vertelt hen over deze verschrikkelijke ervaring.


Kim legt uit dat ze in bed lag en bedacht haar gezicht te wassen maar begon in te dommelen. Op dat moment hoorde ze 'gestommel op de trap' en dacht dat het Kourtney en haar assistente Stephanie waren die terugkwamen van het stappen.

Kim riep naar hen, maar er kwam geen reactie waarnaar haar 'hart begon de bonzen in haar keel'.

Kim vertelt aan haar zussen dat haar kamerdeur op een kier stond en dat ze door de opening kon zien dat 'twee mannen een andere man vasthielden' en de twee mannen een politie-uniform droegen.

Kim vertelt: 'Ik stapte uit mijn bed en pakte mijn telefoon en dacht gelijk: 'ik weet niet hoe ik het alarmnummer moet bellen in een ander land'' en legt uit dat ze beveiliger Pascal probeerde te bellen die bij Kourtney was. Juist op dat moment kwam één van de mannen binnen en greep de telefoon uit haar hand.

'De man kwam binnen, greep mijn telefoon uit mijn handen, gooide me op het bed terwijl ik dacht: 'dit is het einde',' zegt Kim.

Toen realiseerde ze zich dat de man die buiten haar kamer was neergehaald de conciërge was. Hij werd geboeid en had de sleutel van haar kamer nog in zijn handen.

'Later vertelde hij me dat ze vroegen: 'waar is de vrouw van de rapper? Laat ons in haar kamer', en dat ze op zoek waren naar de vrouw van Kanye West.'

'Keeping Up With the Kardashians', zondag 26 maart om 20.00 uur op E!.

Persbericht E!
http://www.eonline.com

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers