'Marseille' vanaf donderdag 5 mei wereldwijd exclusief op Netflix

woensdag 4 mei 2016

Wanneer er bij twee politieke tegenstanders werkelijk niets in de weg staat om hun doel te bereiken, is de hele stad daar het slachtoffer van. Aanschouw de machtsstrijd tussen een burgemeester en zijn voormalige protégé waarbij geen enkel middel onbenut wordt gelaten...

Hoofdrolspelers in 'Marseille' zijn Gérard Depardieu als burgemeester Robert Taro en Benoît Magimel als zijn aangewezen opvolger Lucas Barrès. Ook zijn belangrijke rollen weggelegd voor Géraldine Pailhas (Rachel Taro), Nadia Farès (Vanessa d’Abrantès), Stéphane Caillard (Julia), Jean-René Privat (Cosini), Guillaume Arnault (Eric), Hedi Bouchenafa (Farid), Carolina Jurczak (Barbara), en Nassim Si Ahmed (Selim).


'Marseille' is geschreven door Dan Franck ('La Séparation'), tevens creative producer. Florent Siri ('Hostage') is de showrunner, visual creator en regisseur van aflevering 1 t/m 4.

Meer informatie over #Marseille? Volg de officiële social media-kanalen: Twitter & Facebook.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers