Martin Garrix verzorgt eindshow van 'Isle of MTV, Malta'

donderdag 12 februari 2015

MTV en het Ministerie van Toerisme van Malta hebben bevestigd dat superster DJ Martin Garrix als eerste grote naam dit jaar zal spelen op de 'Isle of MTV'. Hij staat aan de top na een geweldig jaar en positioneert zich als één van 's werelds grootste DJ's.

Garrix zal dit jaar de 'Isle of MTV' in Malta afsluiten voor meer dan 50.000 muziekfans.


Voor het negende achtereenvolgende jaar zal MTV terugkeren naar Malta om de 'Isle of MTV' op het prachtige historische Il - Fosos plein te organiseren. In de loop van komende weken zullen er meer artiesten bekend worden gemaakt.

Als een van 's werelds jongste DJ's, (18 jaar) bestormde Garrix de DJ Mag Top 100 in 2014, stond #4 in de hitlijsten met zijn sensationele nummer 'Animals' en wist meteen alle schijnwerpers op zich te krijgen. Zijn hit is bijna een half miljard keer bekeken op YouTube en staat bovenaan de hitlijsten over de hele wereld. Daarnaast heeft hij de platina status behaald in de Verenigde Staten.

Na samengewerkt te hebben met een aantal van 's werelds grootste namen waaronder Ed Sheeran, David Guetta, Tiësto, Hardwell en Afrojack en na optredens op het podium van een aantal van 's werelds grootste muziekfestivals - waaronder Coachella, EDC Las Vegas, Ultra en Tomorrowland - is het geen verrassing dat Martin Garrix wordt beschouwd als 'the fastest rising star in EDM'.

'Ik kan niet wachten om te spelen op 'Isle of MTV', het is zo'n geweldig evenement met de beste fans van de wereld!', aldus Garrix.

Het open - air concert - met meer dan 50.000 muziekliefhebbers - zal worden gefilmd en gemonteerd in een 60 minuten durende special die uitgezonden zal worden over 20 MTV kanalen in heel Europa.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers