Netflix Original-film 'Beasts Of No Nation' in premičre op filmfestival Venetië

woensdag 2 september 2015

Donderdag 3 september, gaat op het jaarlijkse filmfestival van Venetië de allereerste eigen geproduceerde film van Netflix 'Beasts Of No Nation' in wereldpremičre.

Vanaf 16 oktober zal deze aangrijpende film over het leven van een kindsoldaat, gemaakt door regisseur Cary Fukunaga, exclusief te zien zijn op Netflix.


'Beasts Of No Nation' vertelt het ingrijpende verhaal van de jonge Agu, gespeeld door Abraham Attah, die van zijn familie wordt weggerukt om als kindsoldaat mee te vechten in een Afrikaanse burgeroorlog. Britse topacteur Idris Elba, bekend van zijn rol in Luther en 'Mandela: Long Walk To Freedom', domineert het scherm als de Commandant van een leger kindsoldaten, die Abu klaarstoomt voor zijn krijgersleven. Cary Fukunaga, bekend van de populaire serie True Detective, regisseerde de film.

Voor de aankomende film lanceert Netflix beelden die raken. Twee krachtige fotoreeksen tonen de verschillende fases van de hoofdpersonages in de film. Zo zie je de kleine Agu evolueren van kind naar gevangene en moordenaar. Ook Elba’s personage, de Commandant, heeft verschillende lagen in de film: zowel redder, heerser als crimineel.

Nog een interessante Netflix-première in Venetië is de Netflix Original 'Winter On Fire'. De documentaire toont de opstand in Oekraïne eind 2013.

Persbericht Netflix
http://www.netflix.com

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers