Nick Jonas presenteert 28ste Nickelodeon 'Kids' Choice Awards'

donderdag 12 februari 2015

De voor een Grammy genomineerde singer/songwriter Nick Jonas (bekend van de Jonas Brothers) is dit jaar de presentator van Nickelodeon's 28ste 'Kids' Choice Awards'!

Bij ons zal Nickelodeon de 'Kids Choice Awards' uitzenden op zondag 29 maart om 19.00 uur.


In deze wereldwijd uitgezonden show van Nickelodeon zijn de kinderen de baas en zetten zij niemand minder dan hun favoriete sterren in het zonnetje. Tijdens de 28ste editie van de 'Kids' Choice Awards' worden de favorieten sterren van de kinderen geëerd met verschillende stunts, awards en natuurlijk het bekend groene slijm. Kinderen kunnen vanaf 13 februari stemmen op hun favoriete artiesten via kca2015.com.

Nick Jonas zit vol talenten, zo kan hij niet alleen zingen, ook acteren verloopt hem soepel. Terwijl zijn nieuwe album 'Nick Jonas' in november 2014 werd uitgebracht, was hij volop bezig met de opnames van de Amerikaanse televisieserie 'Kingdom'. In april 2015 gaat hij op tour met hip-hop zangeres Iggy Azalea.

De 28e editie van de 'Kids' Choice' awards worden uitgezonden op zondag 29 maart om 19.00 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers