'The Powerpuff Girls' veroveren Dubai!

vrijdag 27 mei 2016

'The Powerpuff Girls' ruilden Townsville even in voor de ongerepte stranden van Dubai. Ze werden donderdag gespot terwijl ze over de skyline van Dubai scheerden.

Zo vieren ze hun terugkeer op televisie bij Cartoon Network na meer dan 10 jaar. De drie geliefde kleine meisjes met superkrachten, Blossom, Bubbles en Buttercup, daalden neer op de stad, vliegend door de lucht in het landschap van de Burj Al Arab, de fonkelende Perzische Golf en ten slotte ’s werelds grootste gebouw, de Burj Khalifa.


Nietsvermoedende zonnebaders keken verwonderd naar de schijnbaar magisch vliegende blauwe (Bubbles), groene (Buttercup) en roze (Blossom) superhelden. Ze zijn helemaal terug met meer avonturen en humoristische situaties. De oorspronkelijke ambassadrices van girl power delen nu hun krachten met een volledig nieuwe generatie fans over de hele wereld!

'The Powerpuff Girls' is een van Cartoon Network's langstlopende series. De door Craig McCracken gecreëerde reeks ging in 1996 van start en won reeds 2 Emmy® Awards. Er waren daarnaast nog eens 5 nominaties en ook pakte de serie, die bestond uit 78 afleveringen, tal van animatieprijzen tijdens de loopperiode. Warner Bros Pictures bracht in 2002 een film uit over de drie meisjes. Met meer dan $2,5 miljard inkomsten uit retail sinds hun debuut is 'The Powerpuff Girls' een van de succesvolste Cartoon Network merken aller tijden. Het merk heeft ook z'n voet op de modekaart gezet, met partners (oa. Jeremy Scott - Moschino) en collecties over de hele wereld.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers