Carlo Boszhard terug op zondag met 'Carlo's TV Café'

zaterdag 10 oktober 2015

Vanaf zondag 11 oktober is het begin van de zondagavond van RTL 4 weer van Carlo Boszhard. Zonder Irene Moors, maar mét een heel eigen en gloednieuwe personalityshow waarin al Carlo's talenten samen komen.

In 'Carlo's TV Café' is hij te zien als flamboyante gastheer, betrokken interviewer, meesterlijke imitator en uitbundige show-host. Een bruisend tv-uur barstensvol vermaak, waarin Carlo elke week een co-host verwelkomt met wie hij een uniek gelegenheidsduo vormt. Aan Chantal Janzen de eer om het spits af te bijten. Samen ontvangen ze bekende sterren voor een actueel gesprek, maar ook zijn er onbekende actuele gasten die om een bepaalde reden plotseling in de spotlights staan. Met custom made spellen en verrassingen verleidt Carlo zijn gasten om een kant van zichzelf te laten zien die de kijker nog niet van ze kent.


De huisband, onder leiding van 'The voice Of Holland'-finalist Sjors van der Panne, zorgt wekelijks voor gezellige muzikale noten. In de keuken van 'Carlo's TV Café' worden de gasten culinair in de watten gelegd. Ook is er elke week een liveverbinding met 'De TV Kantine' waar de kijker typetjes uit het nieuws van de afgelopen week aantreft. Verder draagt niemand minder dan Carlo's bloedeigen moeder Wil ook haar steentje bij die onverwachts misschien wel voor één van de hilarische hoogtepunten van de show zorgt.

'Carlo's TV Café' wordt geproduceerd door RTL Productions.

'Carlo's TV Café', elke zondag vanaf 11 oktober tussen 18.10 en 19.20 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers